دنیای کالای ساختمانی

بررسی کالاهای فروشگاههای اینترنتی ، راهنمای خرید انواع کالای فروشگاهی ، خرید کالا ، فروش کالا ، قیمت روز کالا و...

دنیای کالای ساختمانی

بررسی کالاهای فروشگاههای اینترنتی ، راهنمای خرید انواع کالای فروشگاهی ، خرید کالا ، فروش کالا ، قیمت روز کالا و...

شرایط تعمیر دوربین مدار بسته

تعمیر دوربین مدار بسته

  دوربین مدار بسته ، از تجهیزات نظارتی و کنترلی ساختمان ها به شمار می رود. به همین دلیل است که آگاهی داشتن از تمام قسمت های یک سیستم مدار بسته، به افزایش عمر سیستم و عملکرد تصویربرداری آن کمک زیادی می کند.

  هنگامی که سیستم های مدار بسته جدید توسط کارشناسان نصب و راه اندازی می شوند، دستگاه ها ممکن است با یک سری مشکلاتی رو به رو شوند. این مشکلات می تواند در تصویربرداری اختلال جدی ایجاد کند و کیفیت تصاویر دوربین مدار بسته را تحت تأثیرخود قرار دهد.

  مشکلات دوربین های مدار بسته قفط شامل سیستم های نو نمی شود؛ دوربین هایی که مدت زمان زیادی است که در حال کار کردن هستند نیز دچار برخی از مشکلات خواهند شد. نکته مهم در مورد این سیستم ها این است که در صورت بروز هر گونه مشکل یا ایراد در هر یک از بخش ها آن، بهتر است موضوع را با کارشناسان این حوزه مطرح نمود و از آن ها برای رفع این مشکلات کمک گرفت. بدیهی است که عیب یابی دوربین مدار بسته باید توسط متخصصان فنی انجام شود. معمولاً قطعی دوربین های مدار بسته ، شامل قطعی کابل، خرابی سوکت و پورت های خروجی است.

مهم ترین مشکلاتی که برای سیستم دوربین مدار بسته رخ می دهد چیست؟
  همانطور که می دانیم یک سیستم مدار بسته از اجزای مختلفی تشکیل شده است. هر یک از این قسمت ها می توانند دچار مشکل شوند. در ادامه به برخی از مهم ترین مشکلات دوربین مدار بسته اشاره می کنیم.

مشکلات مربوط به دوربین مدار بسته:
بزرگ نمایی و زوم دوربین درست کار نمی کند.

تصویر دوربین مدار بسته برفکی است.

منوی OSD دوربین مدار بسته نیاز به آپدیت دارد.

دوربین مدار بسته روشن نمی شود.

دوربین مدار بسته نمی چرخد.

دوربین، صدا را پخش نمی کند.

نویز دوربین مدار بسته در تصاویر آن

میزان نور دوربین مدار بسته خیلی کم و یا خیلی زیاد است.

مشکلات مربوط به دستگاه ضبط کننده تصاویر:
دستگاه DVR با هارد دیسک هماهنگ نیست.

DVR نمی تواند تصاویر را نمایش دهد.

DVR، تصاویر را ذخیره نمی کند.

دستگاه DVR روشن نمی شود.

تنظیمات DVR به درستی عمل نمی کند.

دستگاه های DVR و دستگاه NVR صدا دارند اما تصویر ندارند.

دستگاه های DVR و NVR، در حین کار کردن داغ می شوند.

   بدیهی است، هر یک از مشکلات فوق باید توسط کارشناسان برطرف شود.

 

چگونه عیب های احتمالی دوربین مدار بسته را بر طرف کنیم؟


رفع مشکل و عیب یابی دوربین مدار بسته

  یکی از رایج ترین مشکلات دوربین های مدار بسته این است که تمام تجهیزات روشن هستند، اما دوربین تصویر ندارد. برای رفع این مشکل باید ابتدا مطمئن شوید که سیستم به برق متصل است. اگر دوربین به برق وصل باشد و تصویری نمایش داده نشود، توصیه می شود فیش ها و کابل ها را کنترل کنید. پس از بررسی کابل های اصلی، سیم های داخلی دوربین مدار بسته را کنترل کنید.

  در مرحله بعدی، منبع تغذیه را بررسی کنید. در برخی موارد ممکن است از یک منبع تغذیه برای چند دوربین استفاده شود. در این حالت باید اتصالات ورودی و خروجی آداپتور دوربین مدار بسته را نیز بازرسی کنید. اگر دستگاه DVR یا خود دوربین مدار بسته نتوانند تصاویر را ذخیره کنند، باید هارد دیسک را از لحاظ ظرفیت نگهداری داده ها بررسی کنید. افت ولتاژ و آمپر نیز می تواند بر روی کیفیت تصاویر اثر بگذارد.

دانش تخصصی تعمیر دوربین مدار بسته شامل چه مواردی است؟
  تعمیر دوربین مدار بسته با توجه به پیچیدگی تجهیزات داخلی آن ها، نیازمند دانش تخصصی و آگاهی بیشتر افراد در این زمینه است. یک تعمیرکار دوربین مدار بسته، باید اطلاعات کاملی در رابطه با قطعات الکترونیکی دوربین ها و نحوه عملکرد آن ها داشته باشد. مواردی که در تعمیر دوربین مدار بسته اهمیت دارند به شرح زیر است:

آشنایی با قطعات الکترونیکی

آشنایی با انواع دوربین مدار بسته

مراحل تصویربرداری دوربین ها

عملکرد لنزها و انواع آن ها

آشنایی با حسگرها

نحوه باز و بسته کردن دوربین مدار بسته

اتصال DVR به شبکه اینترنت

تنظیمات دوربین و دستگاه های ضبط کننده تصویر

نحوه نصب نرم افزارهای کاربردی دوربین ها

نصب و تنظیم مدار داخلی دوربین

روش های برطرف کردن نویز در دوربین مدار بسته

تنظیم و اتصال کابل ها و سیم ها

انواع هارد دیسک و اجزای آن ها

دانش سخت افزاری

  برخی از انواع دوربین مدار بسته مانند دوربین دام و دوربین مدار بسته اسپید دام که به صورت چرخشی کار می کنند، ممکن است موتور آن ها دچار مشکل شود و در نتیجه در چرخش آن ها اختلال ایجاد می شود. تعمیر این مدل از دوربین های مدار بسته شامل بازرسی فنی موتور دوربین می شود.

قطعات مهم دوربین مدار بسته را چگونه تعویض کنیم؟

تعمیر دوربین مدار بسته

  برای تعمیر دوربین های مدار بسته با قابلیت دید در شب، ابتدا بدنه دوربین را باز کنید. دوربین های مادون قرمز دارای یک سری لامپ LED است؛ در صورت خرابی هر یک لامپ ها، می توان آن ها را به راحتی تعویض نمود.

  پس از لامپ، لنزها قرار گرفته اند. برای جایگزینی لنز دوربین مدار بسته ، ابتدا باید پیچ های اطراف آن را باز کنید و لنز را جایگزین نمایید. در تعویض لنز باید دقت زیادی کرد. زیرا برای این کار باید چرخ دنده ها در یکدیگر محکم شوند.

  قطعه دیگری که در دوربین مدار بسته ممکن است دچار خرابی شود، سنسورها هستند. سنسورها یک قطعه مربعی شکل هستند که درست پس از لامپ های LED قرار گرفته اند.

  به طور کلی تمام مشکلاتی که برای سیستم های مدار بسته به وجود می آید، مربوط به نحوه اتصال سیم ها، سنسورها، لامپ مادون قرمز و دستگاه ضبط تصاویر است. تعمیر دوربین مدار بسته باید توسط کارشناسان ماهر انجام شود.

بررسی انواع UPS در دوربین مدار بسته :


ups دوربین مدار بسته

UPS، یک نوع وسیله الکترونیکی است که وظیفه پشتیبانی از سیستم مدار بسته را بر عهده دارد. در واقع، UPS در دوربین مدار بسته به منزله یک منبع تغذیه پشتیبان است که در زمانی که برق شهر قطع می شود یا نوسان پیدا می کند، می تواند به صورت خودکار فعال شود و برق مورد نیاز دستگاه ها را برای آن ها تأمین کند.

از قابلیت های UPS در دوربین مدار بسته ، این است که این دستگاه می تواند دوربین مدار بسته را از امواج مخرب محافظت کند؛ همچنین می تواند برق DC را به AC و بالعکس تبدیل کند.

در یک سیستم دوربین مدار بسته، منبع تغذیه اهمیت زیادی دارد. اگر برق دوربین ها قطع شود، دوربین از باتری به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. UPS نیز می تواند برق آن ها را تأمین کند. به طور کلی، دستگاه های UPS به سه دسته اصلی تقسیم بندی می شوند؛ دسته اول، بلافاصله پس از قطع برق دستگاه، فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. این نوع از UPSها به “UPS آفلاین” مشهورند. دسته دوم، UPSهایی هستند که به اینورتر یا مبدل متصل هستند و با قطع برق، فعال می شوند؛ اینورتر برق را از UPS دریافت می کند و به صورت یکنواخت آن را به دوربین مدار بسته می رساند. دسته سوم UPS، به ترانسفورماتور متصل است و برق AC را منتقل می کند.

 کارایی و عملکرد هر سه مدل از دستگاه های UPS مانند یکدیگر است، با این تفاوت که فرآیند برق رسانی به سیستم مدار بسته پس از قطع برق، در آن ها متفاوت است.

UPS های آنلاین و آفلاین چه ویژگی هایی دارند؟

ups دوربین مدار بسته

  UPS آنلاین، برق AC را به DC و بالعکس تبدیل می کند. پورت ورودی و خروجی دستگاه UPS، از یکدیگر مجزا هستند. مزیت UPS آنلاین این است که به عنوان یک حد واسط بین دوربین مدار بسته و برق اصلی شهر قرار می گیرد و اجازه نمی دهد سیستم مدار بسته به صورت مستقیم به برق AC وصل شود. لذا تمام تجهیزات دوربین مدار بسته از خطرات احتمالی که در هنگام نوسانات برق ممکن است دستگاه با آن مواجه شود، در امان خواهند بود.

  UPS های آنلاین، توان بالایی دارند و می توانند محدوده وسیعی از ولتاژ ورودی برق شهر را پشتیبانی کنند. این دستگاه، بیشتر در مکان هایی که حساسیت بالایی دارند به کار می روند؛ شبکه های رایانه ای، سیستم های پزشکی، سرورهای حساس و …، از جمله کاربردهای UPS است.

عملکرد UPS آفلاین کمی ساده تر از نوع آنلاین آن است. در این UPSها، افزایش و یا کاهش ولتاژ توسط ترانس جبران می شود.

در خرید دستگاه UPS به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

ups دوربین مدار بسته

  با توجه به اینکه UPS از تجهیزات ضروری یک سیستم مدار بسته به شمار می رود و با تکیه ار این موضوع که این دستگاه می تواند در شرایط اضطراری، برق سیستم را تأمین کند، در هنگام خرید آن باید به چند نکته مهم دقت نمود.

  یکی از پارامترهای مهم در انتخاب UPS، فناوری ساخت این دستگاه است. منبع تغذیه ای که برای دوربین مدار بسته استفاده می شود بسیار حساس است و نباید تحت هیچ شرایطی نویز به داخل آن وارد شود. سیگنال های اضافی به صورت امواج سینوسی در خروجی ظاهر می شوند. برای حذف این حالت، باید از UPS آنلاین استفاده کنیم. این نوع UPS ها حداقل نویز ورودی به سیستم مدار بسته را دارد.

  عامل مهم بعدی که در خرید دستگاه UPS باید به آن توجه کنیم، محیط نرم افزاری UPS است. برای اجرای تنظیمات سیستم و برق رسانی UPS، از نرم افزار خود دستگاه استفاده می شود؛ بدیهی است نرم افزاری که به آسانی بتوان با آن کار کرد، مورد استقبال افراد بیشتری قرار خواهد گرفت.

  فرکانس خروجی UPS، ولتاژ خروجی UPS و توان خروجی دستگاه UPS از موارد مهم دیگری است که در انتخاب این دستگاه برای نصب در سیستم مدار بسته اهمیت زیادی دارد. فرکانس خروجی UPS باید با فرکانس ورودی به دستگاه هماهنگ باشد. معمولاً توان خروجی از دستگاه 100% نخواهد بود؛ زیرا بخشی از آن در UPS مصرف می شود.

  به طور کلی برای خرید یک دستگاه UPS مناسب، توصیه می شود توان کل سیستم را محاسبه کنید و سپس نوعی از UPS را انتخاب کنید که با مصرف دوربین مدار بسته شما هماهنگ باشد. جریان مصرفی UPS در این مورد بسیار مهم است. در حین کار و با عبور جریان از سیم ها و دستگاه ها، بخش های داخلی سیستم گرم می شوند و تولید گرما می کنند. جریان مناسب برای UPS معمولاً حدود 10 درصد یا کمتر است.

بازرسی و کنترل دستگاه UPS چگونه انجام می شود؟

ups دوربین مدار بسته

 UPS توسط باتری کار می کند. بی شک نگهداری و استفاده صحیح از UPS در افزایش طول عمر آن تأثیر به سزایی دارد. باتری UPS در مدت زمان مشخصی بالاترین راندمان را دارد. این باتری ها معمولاً تا 5 سال به طور مداوم کار می کنند. کنترل نمودن باتری، یکی از راه های نظارت بر عملکرد UPS است. برای بازرسی کارایی UPS باید عواملی همچون ولتاژ ورودی و خروجی، شدت جریان، کارکرد باتری، اتصالات و رایانه های متصل به UPS به دقت بررسی شوند. برای بالا بردن کارایی این سیستم ها، بهتر است رطوبت و دمای محیط نیز به خوبی تنظیم باشد. حرارت زیاد به قطعه های الکترونیکی دوربین مدار بسته و دستگاه UPS آسیب جدی وارد می کند.

  لازم به ذکر است که پس از اینکه از عمر کارکرد دستگاه UPS در یک سیستم مدار بسته گذشت، باید آن را با دستگاه جدید تعویض کرد. برای این کار هزینه ها را باید در نظر گرفت. تکنولوژی ساخت UPS دقیقاً تعیین خواهد کرد که میزان ماندگاری و کارایی آن چقدر است و همچنین در هزینه های نیروی انسانی و تعمیرات و نگهداری سیستم، چقدر صرفه جویی می شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.